Kivihammas Hammaslääkäriasema

Suun limakalvot

Kruunut, sillat ja laminaatit ovat hammashoidon palveluita, jotka tarjoavat kestäviä ja esteettisiä ratkaisuja hampaiden vaurioitumiseen tai epämuodostumiin. Näillä palveluillamme saat asiantuntijoiltamme mahtavan hymyn ja oikeaoppisen purennan.

Täydellinen hymy

Kruunut, sillat ja laminaatit ovat olennainen osa hammashoidon palveluita, jotka tarjoavat kestäviä ja esteettisiä ratkaisuja erilaisiin hampaiden ongelmiin. Näitä menetelmiä käytetään laajalti korjaamaan vaurioituneita tai puuttuvia hampaita, parantamaan hampaiden ulkonäköä ja palauttamaan potilaiden luottamus hymyynsä.

Kruunut:

Kruunut ovat keinotekoisia hampaiden päällysteitä, jotka asetetaan vaurioituneiden hampaiden päälle niiden suojelemiseksi ja vahvistamiseksi. Ne voivat olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten kullasta, metallista tai keraamisesta materiaalista, ja ne ovat suunniteltu kestämään pitkäaikaista käyttöä.

Sillat:

Sillat ovat kiinteitä rakenteita, joita käytetään yhden tai useamman puuttuvan hampaan korvaamiseen. Ne koostuvat keinotekoisista hampaista, jotka kiinnitetään viereisten hampaiden päälle, ja ne tarjoavat pysyvän ja luonnollisen ratkaisun hampaiden menetykseen.

Laminaatit:

Laminaatit ovat ohuita, kustomoitavia kuoria, jotka kiinnitetään hampaiden etupinnalle esteettisten parannusten saavuttamiseksi. Ne voivat korjata hampaiden värjäytymiä, muodon epäsäännöllisyyksiä tai muita esteettisiä ongelmia ja tarjota potilaille välittömän ja pitkäaikaisen parannuksen hymynsä ulkonäköön.

Näitä hammashoidon palveluita tarjoavat kokeneet hammaslääkärit ja hammaslaboratoriot ympäri maailmaa, ja niiden avulla potilaat voivat saavuttaa kauniin ja terveen hymyn, joka kestää pitkään. Jos harkitset näitä hoitovaihtoehtoja, ota yhteyttä paikalliseen hammaslääkäriisi saadaksesi lisätietoja ja selvittääksesi, mikä vaihtoehto sopii parhaiten sinulle.