Kivihampaan henkilökunta

Hammaslääkäriasemamme henkilökunta koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista hammasalan ammattilaisista. Meillä työskentelee päteviä yleishammaslääkäreitä sekä erikoishammaslääkäreitä eri erikoisaloilta, jotka tarjoavat monipuolista ja erikoistunutta hammashoitoa.

Lisäksi meillä on osaava tiimi hammashoitajia ja suuhygienistejä, jotka avustavat hoidoissa ja huolehtivat asiakkaiden hyvinvoinnista. Opiskelijat ovat tärkeä osa tiimiämme, ja he saavat arvokasta käytännön kokemusta työskennellessään ohjauksessa ja valvonnassa. Kaikki henkilökuntamme pyrkivät tarjoamaan ystävällistä ja huolehtivaa palvelua asiakkaillemme hammashoitoon liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa.

Lisäksi henkilökuntamme on sitoutunut jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja koulutukseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina ajantasaista ja korkealaatuista hoitoa. Pyrimme luomaan turvallisen ja rentouttavan ilmapiirin, jossa asiakkaat voivat tuntea olonsa mukavaksi ja luottavaisiksi.

Arvostamme asiakaspalautetta ja pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluitamme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia. Henkilökuntamme on omistautunut tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen ja hoitotuloksen jokaisella käynnillä.

“Suun ja hampaiden terveys vaikuttaa koko kehon terveyteen sekä elämänlaatuun. Joten siitä kannatta pitää erityisen hyvää huolta.”
ANNA-MAIJA MATELA
Erikoishammaslääkäri, parodontologia
Soora Abrun
icon-more
Miia Ehrnrooth
icon-more
Sari Hotti
icon-more
Ira Kaivola
icon-more
Anna Maija Matela
icon-more
Ardita Shala
icon-more
Anni Knutar
icon-more
Mavlouda Peiponen
icon-more
Paula Ruusinen
icon-more
Ermira Buqezi
icon-more