Henkilökunta

MIIA EHRNROOTH

Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia

Suomi, ruotsi, englanti

Olen tehnyt perushammaslääkärin töitä yli 20 vuotta. Suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkärinä olen toiminut 10 vuotta.  Olen työskennellyt Kanta-Hämeen keskussairaalassa ylihammaslääkärinä vuosina 2013-2019 ja nykyään toimin Helsingin- ja Uudenmaan yliopistosairaalassa vastuuerikoishammaslääkärinä. Väittelin vuonna 2005 Reumapotilaiden suu- ja leukanivelmuutoksista.

Kiinnostuksen kohteeni ovat hampaiden poistot, implantit, suun limakalvosairaudet ja leukanivelvaivat.

Sari4

SARI HOTTI

Hammaslääkäri

Suomi, ruotsi, englanti

IRA KAIVOLA

Hammaslääkäri

Suomi, englanti, ruotsi

ANNA-MAIJA MATELA

Erikoishammaslääkäri, parodontologia

Suomi, ruotsi, englanti

Olen työskennellyt yksityisvastaanotoilla perushammaslääkärin työtä 20 vuotta. Helsingin Yliopistolla toimin osa-aikaisen kliinisenä opettajana v. 2017 – 2019. Kanta-Hämeen keskussairaalassa olen toiminut vuodesta 2016 lähtien osa-aikaisena sairaalahammaslääkärinä. Iensairauksien erikoishammaslääkäriksi valmistuin vuonna 2019.

Kiinnostuksen kohteet: iensairaudet, peri-implanttisairaudet, limakalvosairaudet ja protetiikka

ARDITA SHALA

Erikoishammaslääkäri, kariologia ja endodontia

Suomi, englanti, albania

Olen tehnyt perushammaslääkärin työtä terveyskeskuksessa ja yksityisvastaanotoilla vuodesta 2011 lähtien. Opetustehtävissä olen toiminut Turun hammaslääketieteen laitoksessa prekliinisenä opettajana v. 2010 – 2016 ja Helsingin hammaslääketieteen laitoksessa kliinisenä opettajana v. 2017. Kariologian ja endodontian erikoishammaslääkäriksi valmistuin v. 2020. Erityisosaamiseeni kuuluvat haastavat juurihoidot, juurihoidon komplikaatiot, uusintajuurihoidot ja traumahampaiden hoidot ja seuranta. Hoidan vastaanotollani myös potilaita, joilla on suurentunut kariesriski. Suoritan juurihoitoja modernia teknologiaa apuna käyttäen.

ANNI KNUTAR

Suuhygienisti

Suomi, ruotsi, englanti

MAVLOUDA PEIPONEN

Suuhygienisti

Suomi, venäjä, englanti, uzbekki, tadjiki

Suuhygienistinä olen ystävällinen ja helläkätinen. Tehtäviini kuuluu parodontologiset hoidot, hammaskiven ja bakteeripeitteiden poisto, iensairauksien  ehkäisy sekä ylläpitohoidot, omahoidon neuvonta ja opastus. Vastaanotollani hoituu myös esteettiset hammashoidot, jauhepuhdistukset, hampaiden valkaisut. Tarvittaessa on mahdollista saada kivunlievitys puudutuksella. Panostan yksilölliseen suun terveyden edistämiseen ja omahoidon ohjaukseen. Hoito tapahtuu asiakkaan tarpeita ja toiveita huomioiden. Hoidan mielelläni kaiken ikäisiä potilaita. Myös pelkopotilaat ovat lämpimästi tervetulleita.

PAULA RUUSINEN

Suuhygienisti

Suomi, ruotsi, englanti

Valmistuin hammashoitajaksi v. 1979, suuhygienistiksi v. 1982 ja uusin suuhygienistin tutkinnon syventävän hoitotyön, hoitotieteen ja hallinnon osalta v.1992. Olen toiminut pääosin yksityisillä vastaanotoilla sekä opetustehtävissä. Ylläpidän ammattitaitoani kouluttautumalla säännöllisesti työni ohella. Olen saanut puudutuskoulutuksen, joten hammaskiven poisto on mahdollista saada puudutuksessa.

ERMIRA BUQEZI

Hammashoitajaopiskelija

Suomi, englanti, albania, turkki

Hammaslääkäri